La Curtea de Apel Suceava

Puțin interes de „Ziua ușilor deschise”

Deși ieri, de Ziua Europeană a Justiției Civile, Curtea de Apel Suceava, cu instituțiile jurisdicționale aferente – Judecătorie și Tribunal, precum și Tribunalul și Judecătoria Botoșani, a avut drept comandament „Uși deschise” pentru toată lumea, justițiabilii de rând s-au arătat, contrar anilor anteriori, prea puțin interesați a vizita, conform cu programul stabilit de administrația Palatului de Justiție, încăperile în care își desfășoară activitatea magistrații și personalul auxiliar.
 

Pe „Ușile deschise” ale bucătăriei interne a instituției s-au avântat doar câțiva cetățeni interesați a-și crea o imagine reală asupra condițiilor de muncă ale judecătorilor și grefierilor. Pentru conformitate, ne-am avântat și noi împreună cu aparatul de fotografiat, pentru imortalizarea câtorva aspecte care țin de actul de justiție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: