„Abonamentele” gratuite pentru handicapați se dau numai la sediul DAS Suceava

> Măsura a fost luată în urma înmulțirii cazurilor în care altcineva decât posesorul de drept circulă cu autobuzele TPL
De câteva zile, TPL Suceava nu mai acordă persoanelor cu handicap la ghișeele de pe strada Meseriașilor (lângă Poștă) legitimațiile lunare gratuite pentru transport în comun cu mijloacele societății.
 

Operațiunea se face direct la sediul DAS – Adulți Suceava, de pe strada Petru Rareș (fostul Comisariat, lângă Piața Mare). Cei îndrituiți, potrivit legii, să primească „abonamentele” se vor prezenta cu următoarele acte: două fotografii tip act de identitate, copie act de identitate, copie certificat persoană cu handicap, cupon, cerere, copie contract de muncă pentru asistentul personal, după caz. Măsura a fost luată ca urmare a înmulțirii cazurilor de fraudă, întâlnite frecvent de taxatorii de pe Irisibus-uri, în care altcineva decât posesorul de drept al legitimației circulă gratuit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: