Ieri ningea în zonele Măgura, Mestecăniș și Ciumârna

„Sperăm să nu fie probleme”, a spus prefectul Orest Onofrei, arătând că se acționa deja cu materiale antiderapante > În caz de polei pe șoselele de munte, autovehiculele de mare tonaj neechipate pentru condiții de iarnă vor fi oprite
În județul Suceava ninge în zonele Măgura, Mestecăniș și Ciumârna, dar zăpada nu s-a depus pe carosabil, utilajele de deszăpezire împrăștiind materiale antiderapante.
 

Prefectul de Suceava, dl Orest Onofrei, a declarat că autoritățile sucevene acționează sub „Cod galben”, dar nu au fost semnalate probleme deosebite. El a spus că utilajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină și că acționau ieri cu materiale antiderapante în zonele Mestecăniș și Măgura pe E 576 și pe DN 17 B, în zona pasului Ciumârna. „Sperăm să nu fie probleme”, a spus dl Onofrei care a precizat că dacă în cursul nopții de duminică spre luni se va forma polei în zona de munte, autovehiculele de mare tonaj vor fi oprite la baza muntelui în caz că nu sunt echipate pentru trafic în condiții de iarnă până când carosabilul va fi curățat. Prefectul de Suceava a mai arătat că, în cadrul Comandamentului de Iarnă, care s-a întrunit săptămâna trecută, au fost stabilite procedurile de acțiune în cazul înrăutățirii vremii și și-a exprimat speranța că nu vor fi înregistrate probleme în această perioadă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI