Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava

Lipsă de interes pentru posturile de conducere în Procuratură

Procurorul Vasile Mandici, singurul pretendent al funcției de „general” al PCA > La concursul organizat pe 9 decembrie va mai participa, pentru postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, și procurorul Constantin Boguș
 

Procurorul Vasile Mandici, din cadrul Curții de Apel Suceava, este singurul magistrat de gen al acestei instituții care și-a depus candidatura pentru a ocupa postul de „general” al instituției. Concursul, organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, va avea loc pe 9 decembrie prin susținerea unor probe scrise, cu caracter teoretic și practic, la materiile Drept penal, Drept procesual penal, precum și Jurisprudența Înaltei Curți de Casație și Justiție, a Curții Constituționale, a CEDO și Curții de Justiție a Comunităților Europene. Fotoliul de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava a rămas vacant în luna iunie a a-cestui an, când șeful de atunci al acestei structuri, procurorul Lucian Stănescu, și-a prezentat demisia. Dl Mandici a fost, în perioada 1996 – 2001, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. La concurs, pentru ocuparea fotoliului de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, s-a înscris și procurorul Constantin Boguș, din cadrul acestei structuri. Interimar, pe post se află în acest moment, cu delegație, Silviu Chifan. Pentru posturile de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava și prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Su-ceava nu s-a înscris nimeni până în momentul de față.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: