Cezar Ioja, candidat la Parlamentul European

Organizația Județeană a PRM Suceava așteaptă cu optimism alegerile europarlamentare, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, Cezar Ioja, candidatul pentru fotoliul de parlamentar european din partea formațiunii sucevene conduse la centru de Corneliu Vadim Tudor.
 

Juristul Cezar Ioja, prim-vicelider județean al PRM, om de afaceri, consilier județean și șeful organizației municipale Vatra Dornei a partidului se află pe poziția a 23-a pe lista națională a PRM, ceea ce, în opinia domniei sale, nu constituie un dezavantaj ori un semn de nerecunoaștere a performanțelor locale și a calității membrilor de la Suceava. Dl Ioja a adus în prim-plan faptul că pe primele locuri au fost desemnați actualii titulari de fotolii europarlamentare temporare, membri ai forului legislativ suprem național, precum și alte personalități marcante de necontestat și că, la scrutinul UE din 2009, la înaltul for vor accede cei care au rezultate foarte bune în teritoriu la pre-zentele alegeri. „Dacă vom reuși să avem rezultate foarte bune, un candidat județean va accede în poziții mult mai bune. Însă, pentru noi este onorant și actualul loc”, a opinat Cezar Ioja. Partidul România Mare și-a propus să ia, la nivel de țară, 15 la sută din votul electorilor. În ceea ce privește Filiala județeană, conducerea acesteia mizează pe 20 la sută din opțiunile alegătorilor suceveni. Scrutinul pentru alegerea celor 35 de reprezentanți români în Parlamentul European va avea loc pe 25 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: