“Rarăul” a intrat fără probleme în Moldova!

Dansatorii Ansamblului „Rarăul” din Câmpulung Moldovenesc au fost nedumeriți de tot scandalul diplomatic iscat la final de săptămână la granița moldoveană, pentru că ei au putut participa la „Zilele Chișinăului” și nu i-a oprit nimeni.
 

Coordonatorul formației, Ilie Filimon, a fost convins chiar că informațiile despre interzicerea participării unor delegații românești la sărbătoarea moldoveană și oprirea acestora la granița vecină ar fi un zvon tendențios. Dl Filimon ne-a telefonat sâmbătă dimineață din Chișinău și și-a exprimat surprinderea față de întregul scandal. „Noi urcăm acum pe scenă, aici, la Chșinău. Am ajuns aici pe la ora unu și nu ne-a întrebat nimeni nimic, nu ne-a oprit nimeni, nu am avut niciun fel de problemă. Nu știu de unde a ieșit scandalul, că așa cum am ajuns noi au ajuns și oamenii de la București și Constanța. Nu am trăit niciun fel de abuz și totul aici este firesc”, ne-a spus Filimon. Câmpulungenii au fost invitați la Chișinău de constănțeanul Ovidiu Roșca, reprezentantul unei fundații culturale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: