PLD cere redimensionarea Consiliului Județean Suceava

Fostul consilier județean Dan Cadariu (actualmente vicepreședinte al PLD Suceava) a cerut executivului județean sucevean să ia foarte serios în calcul redimensionarea aparatului propriu al Consiliului Județean, motivul invocat de domnia sa fiind lipsa unor activități pentru care au fost create inițial unele departamente.
 

„Consider că aparatul propriu al CJ trebuie redimensionat, în condițiile în care o bună parte din activitățile acestuia fie au fost externalizate, prin înființarea societății co-merciale de drumuri județene, fie nu mai pot fi executate de către direcțiile din cadrul acestuia datorită legislației în vigoare”, susține dl Cadariu. Domnia sa este de părere că și până acum exista un raport injust între atribuțiile CJ și atribuțiile instituției Prefectului. Dacă se va pune în practică ideea fostului consilier județean, este posibilă redirecționarea unor sume importante de bani către sectoare deficitare. „Resursele financiare economisite vor putea fi direcționate spre sectoare sensibile ale județului, cum ar fi infrastructura rutieră județeană, cu efect imediat în stimularea activităților turistice, și cu impact direct asupra creșterii veniturilor locuitorilor din județ, este de părere dl Cadariu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: