Premiile Fundației Culturale a Bucovinei Suceava 2007

Fundația Culturală a Bucovinei Suceava – prestigioasa instituție condusă de economistul Dumitru Cucu – anunță finalizarea pe 15 octombrie 2007 a etapei de depunere a propunerilor pentru cea de-a XIII-a ediție a Premiilor sale anuale.
 

Cei interesați, autori (precum și traducători) de volume de beletristică, de cărți științifice, de albume – apărute numai în 2006, artiști plastici, muzicieni, cu o activitate profesională deosebită în cursul anului trecut sunt invitați să-și depună volumele respective (în câte două exemplare) sau memoriile de activitate (acompaniate de cataloage, extrase din presă) la Librăria Suceava a Uniunii Scriitorilor din România (librărie situată pe strada Ciprian Porumbescu, nr. 1), personal la dna librar Marina Florea, amintim, până la data de 15 octombrie 2007, cu mențiunea Pentru Premiile Fundației Culturale a Bucovinei. Juriul desemnat pentru actuala ediție va lua în considerare exclusiv trimiterile până la această dată limită. Data cealaltă, a festivității de decernare a Premiilor Fundației, va fi anunțată prin presă în timp util.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: