Jaf de 600 de milioane la RDS Suceava

În noaptea de 2/3 octombrie, sediul central al RDS Suceava a fost spart. Din interior, s-au furat nici mai mult, nici mai puțin decât 600 de milioane de lei vechi, așa cum afirmă reprezentanții firmei. Interesant și suspect, totodată, este faptul că, în noaptea cu pricina, sistemul de alarmă, probabil unul dintre cele mai sofisticate, nu a funcționat, hoții putând să intre în voie în sediu pe un geam lateral, situat într-o zonă neluminată.
 

Polițiștii se feresc a da prea multe detalii legate de acest caz de furt suspect, însă e clar ca lumina unor becuri de mare putere, cu care ar fi trebuit asigurată zona, că ori hoții sunt profesioniștii-profesioniștilor, ori au avut pe cineva în interior. Fie nu s-a furat nimic, și-atunci problema se complică rău de tot. Simple supoziții… Cercetările continuă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: