La capitolul… gatere

Punct de lucru „fantomă“ descoperit de comisarii Gărzii Financiare

În urma unui control, comisarii Gărzii Financiare Suceava au descoperit un punct de lucru pentru prelucrarea materialului lemnos care funcționa ilegal în curtea fostului CAP din localitatea Costâna.
 

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că punctul de lucru aparține unei societăți comerciale cu sediul în municipiul reședință de județ, care are ca obiect de activitate con-strucția de clădiri, precum și prelucrarea materialului lemnos. „Lucrătorii firmei au fost descoperiți în timp ce încărcau într-un TIR 36 de mc de cherestea, în curtea fostului CAP din Costâna, fără a deține documente cu caracter tehnic operativ, impuse de HG 427/2004, privind circulația materialului lemnos. În locația menționată a fost descoperită și o instalație de debitat material lemnos, tip banzic, fără documente de proveniență. A fost confiscat materialul lemnos în valoare de 15.000 de lei și utilajul, în valoare de 18.000 de lei”, ne-a declarat dl Ionuț Vartic, șeful Gărzii Financiare Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: