Târgul de Turism „Bucovina“ este gata de inaugurare

Consiliul Județean vrea să realizeze la final un DVD cu oferta Bucovinei

Președintele Consiliului Județean Suceava, dl Gavril Mîrza, a anunțat ieri că instituția pe care o conduce va realiza un DVD de prezentare a ofertei turistice a județului Suceava la puțină vreme după închiderea primei ediții a Târgului de Turism „Bucovina”, care se va desfășura, de vineri până duminică, la Centrul Economic Bucovina-Suceava, din apropierea Aeroportului Suceava. Dl Mîrza a explicat că potențialul turistic al Bucovinei este enorm și că promovarea lui este o prioritate pentru conducerea CJ.
 

Ideea lansării și a unui DVD a venit în această săptămână, prin ea dorindu-se impulsionarea operatorilor de turism din județ, dar și a proprietarilor de restaurante și spații de odihnă și cazare să se prezinte la Târgul de Turism „Bucovina” cu ce au mai bun. „Este bine ca lumea să știe că se lansează acest DVD, pentru că el va conține cele mai multe informații și ne va fi de folos în prezentarea pe care dorim să o facem județului peste hotarele sale administrative”, a mai spus dl Mîrza. Târgul de Turism începe de astăzi, diseară fiind programat un mega-concert în aer liber cu formația IRIS. Demn de menționat e faptul că doritorii pot ajunge gratis la Aeroport cu microbuze puse la dispoziție de Camera de Comerț și Indus-trie Suceava, microbuze care vor pleca la fiecare oră fixă, din stația Centru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: