Bază sportivă „la standarde europene“

Primăria Suceava ar putea prelua 12 hectare de teren de la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă în vederea construirii unui complex sportiv multifuncțional
 

Primăria Suceava lucrează la un proiect de hotărâre de guvern privind trecerea unei suprafețe de teren de la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă în patrimoniul municipalității. Primarul Lungu declară că, în urma unei întâlniri, a obținut, în acest sens, acordul de principiu al directorului SCDA, Dumitru Bodea. „Se lucrează la documentație și am promisiunea conducerii SCDA pentru un aviz favorabil. Cu acest acord și în baza discuțiilor purtate pe plan local și în Capitală, vom putea merge la București să obținem o hotărâre de guvern”, a precizat edilul-șef, menționând că vizată este o suprafață de 12 hectare de teren. Pe acesta urmează a fi ridicat un complex sportiv, cu bazine de înot olimpice, stadion, iar, în perspectivă, și o sală de sport polivalentă. „Trebuie să gândim temeinic și ergonomic o bază sportivă pentru municipiul Suceava, care să fie construită la nivelul standardelor europene”, a explicat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: