PSD Suceava 2020

PNL Suceava începe să-și arate colții

> Liberalii vor ca directorii de descentralizate ai PD să părăsească fotoliile pe care le ocupă
> Democrații suceveni nici nu vor să audă de așa ceva
Președintele Organizației Municipale PNL Suceava, dna Angela Zarojanu, a declarat ieri că liberalii suceveni se așteptau, încă de mai de mult, ca șefii instituțiilor descentralizate din județ susținuți de PD să „plece singuri”. Domnia sa și-a exprimat consternarea cu privire la faptul că acești directori nu numai că nu doresc să plece, dar a constatat că o parte doresc chiar să intre în PNL pentru a-și păstra fotoliile ocupate și în prezent. Dna Zarojanu a spus, într-o conferință de presă, că PNL Suceava se aștepta ca, după ce PD a ieșit de la guvernare, și șefii instituțiilor descentralizate din partea PD să se retragă din funcțiile obținute cu sprijin politic.
 

Angela Zarojanu

„Ne-am așteptat să plece singuri”, a menționat dna Zarojanu, adăugând că șefii de descentralizate din PD fac politica Guvernului Tăriceanu până seara, când ajung la sediul partidului, unde încep să critice Guvernul. „Degeaba încearcă la partid să se disculpe, că ei, în timpul programului pun în practică politica guvernului PNL”, a spus președintele Organizației Municipale PNL Suceava. Domnia sa a recunoscut că o parte dintre șefii de descentralizate din partea PD s-au gândit să se înscrie în PNL, pentru a-și menține posturile, și au în-cercat chiar o apropiere de PNL în acest sens. „O parte dintre ei chiar s-au gândit să treacă la PNL, dar noi nu adunăm oameni în partid cum vrea fiecare”, a mai spus dna Zarojanu, care a admis că sunt și unii dintre ei de o valoare morală și profesională deosebite, „care ar merita să facă parte din PNL”. Pe de altă parte, liderul municipal al PD, dl Niculai Barbă, susține că vehemența cu care se cer posturile ocupate de PD-iști este de fapt masca sub care se ascund presiunile pe care le fac PSD-iștii pentru a le ocupa ei. „Am sesizat în ultima vreme o nervozitate în rândurile membri-lor marcanți ai PSD. Se pare că, atunci când au susținut Guvernul Tăriceanu, au obținut niște promisiuni că vor ocupa în teritoriu niște posturi. Iar promisiunile nu sunt onorate acum de PNL”, a explicat dl Barbă. Liderul democraților suceveni a ținut să-i reamintească dnei Zarojanu că nu poate face apel la bun simț și la onoare atât timp cât ea „a trădat Alianța D.A. chiar din primele zile de la funcționarea sa”, făcând referire la alegerea sa în funcția de viceprimar al Sucevei, funcție obținută cu spijinul consilierilor PSD.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: