Din cauza legislației nearmonizate cu prevederile europene

Proiecte sucevene blocate

În perioada 20-22 iunie, Institutul Român de Training, în parteneriat cu Consiliul Județean, organizează, la Suceava, seminarul intitulat „Achiziții publice, aplicarea noii legislații armonizate”. Acesta își propune să familiarizeze participanții cu cunoștințele legislative în domeniu, dar și de a pune de acord legislația românească cu cea a Uniunii Europene.
 

Președintele executivului județean Gavril Mîrza subliniază că, din acest punct de vedere, există foarte multe discrepanțe, fapt care duce la respingerea unor proiecte cu finanțare comunitară. „Întâmpi-năm anumite piedici. Am în vedere diferențele între ceea ce prevede Legea nr. 34 a achizițiilor publice și actele normative europene la acest capitol”, a precizat președintele Gavril Mîrza, menționând că, din această cauză, județul Suceava are mai multe proiecte blocate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: