Sucevenii nu fac coadă la înscris copii la grădinițe

Primăria a făcut, și are în curs de promovare, importante investiții în spațiile de învățământ preșcolar
Municipiul Suceava nu are probleme cu asigurarea locurilor în grădinițe. Primarul Ion Lungu a declarat ieri, într-o conferință de presă, că, în actualul mandat, au fost alocate importante sume pentru modernizarea spațiilor din învățământul preuniversitar, cât și a celor destinate preșcolarilor.
 

În această perioadă au fost inaugurate lucrările de la Grădinița de 225 de locuri din cartierul Burdujeni și la cea din Burdujeni-sat. Municipalitatea a întocmit și depus la Ministerul Educației proiecte pentru mansardarea grădinițelor de pe strada „Alexandru cel Bun”, „Prichindelul” din Burdujeni și Nr. 9 de pe strada „Baladei”, din zona centrală a urbei. „Avem în proiect supraetajarea sau mansardarea unor imobile, astfel încât numărul copiilor ce se vor putea înscrie la grădinițe va crește”, a declarat edilul-șef, adăugând că până la finele anului școlar viitor va fi dată în folosință și noua grădiniță din cartierul Obcini.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: