PLD se ia la trântă cu dna Zarojanu

Deputatul de Fălticeni Romică Andreica (membru PLD) a acuzat-o ieri pe dna Angela Zarojanu, președintă a Organizației Municipale Suceava a PNL, de duplicitate în discursurile politice și de diversionism. Parlamentarul sucevean a ripostat în acest fel la ironia cu care președinta liberală a spus cu o zi în urmă că „apreciază” modul în care dl Andreica face apel la eliminarea circului din politica românească.
 

Pentru a răsuci și mai tare cuțitul în rană, dna Zarojanu și-a exprimat convingerea că dl Andreica va vota împotriva moțiunii de cenzură introduse de PD, tocmai pentru că dorește asanarea clasei politice. În replică, dl Andreica a explicat că „voi vota moțiunea inițiata de P.D., pe care am și semnat-o, tocmai pentru că doresc o așezare la guvernare bazată pe stabilitate parlamentară și electorală. Este clar faptul că actualul guvern Tăriceanu 2 este cel mai slab din câte a avut România de după anii ’90 și tocmai din acest motiv circul guvernării Tariceanu trebuie să înceteze”. În plus, parlamentarul fălticenean și-a reconfirmat apelul la „decență” și la seriozitate în ce privește actul guvernării. „Continui apelul la decență, mai ales că în ultimul timp și dl Tăriceanu recurge la ironii penibile chiar la adresa Președintelui Băsescu. Sper că și dna Zarojanu a înțeles că acesta este modelul de șef de guvern de care trebuie să scăpăm, pentru a construi o societate stabilă și prosperă”, a mai spus dl Andreica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: