Soluția PSD pentru liderul PD

Înregistrările video

Înregistrarea desfășurării „ostilităților” în cadrul ședințelor de CL Suceava pe bandă video și audio este considerată de PSD Suceava drept singura soluție pentru liderul PD, consilierul Niculai Barbă, „ca să înțeleagă și el ce s-a întâmplat la ședință”.
 

Președintele PSD Suceava, dl Virginel Iordache, a declarat ieri că este de acord cu înregistrarea ședințelor, pentru că în felul acesta „sucevenii vor putea vedea, dacă sunt curioși, cine muncește în Consiliul Local și care sunt realitățile de aici”. Liderul PSD a făcut aceste declarații după ce dl Barbă a acuzat consilierii PSD că practică doar o demagogie la nivel de CL fără a se implica în viața urbei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: