Despre cei ce au dreptul să arunce cu piatra

La sfârșitul săptămânii trecute, într-o conferință de presă, deputatul PSD de Suceava, Tudor Mohora, a declarat că Partidul Democrat reprezintă „soluția imorală”, și nu Partidul Conservator. Deputatul și-a justificat afirmația prin faptul că, deși se află la guvernare, PD se comportă ca un partid de opoziție. În replică la cele afirmate de dl Mohora, președintele Organizației Județene Suceava a PD, dl Eugen Uricec, a spus că „Mohora nu este persoana cea mai îndreptățită să vorbească despre moralitate.
 

Trecutul politic al domnului deputat, care a făcut parte din nomenclatura co-munistă, nu îl recomandă pentru aceasta și ar trebui să se abțină.” În ceea ce privește comportamentul „de opoziție” al PD-ului, dl Uricec a explicat că formațiunea din care face parte „și-a respectat întotdeauna partenerii de guvernare și și-a exprimat în mod direct punctele de vedere. Chiar dacă acestea au fost deranjante, nu e reală afirmația cum că am fi făcut opoziție în cadrul guvernării”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: