Dar democrații ?…

PLD-iștii suceveni i-au acuzat pe „colegii” de la PNL că practică „o politică de hărțu-ire, intimidare și prigoană, care nu are nimic în comun cu doctrina liberală”, în cazul consilierului local Viorel Seredenciuc, pe care nu-l mai vor în CL. Purtătorul de cuvânt al PLD Suceava, deputatul Romică Andreica, a spus, într-un comunicat de presă remis redacției, că „noul «președinte» al PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, care împreună cu viceprimarul Angela Zarojanu au fost suspendați din partid pentru colaborare fățișă cu PSD, acum s-au transformat în exponatele liberalismului la Suceava și invocă moralitatea.
 

Mai grav este că actuala conducere a PNL Suceava pare a fi părtașă și solidară cu aceste acțiuni”. Dl Andreica s-a arătat revoltat pentru modul în care liberalii suceveni încearcă să-și impună punctul de vedere în cadrul CL, nesocotind o hotărâre judecătorească, care-i conferă dreptul dlui Seredenciuc să activeze în Consiliu ca membru al PLD. „Prin hărțuirea și intimidarea permanentă a domnului consilier Viorel Seredenciuc, PNL Suceava demonstrează că are ceva de ascuns în activitatea Consiliului Local, încercând să înlăture cu orice mijloace pe cei care nu sunt cu ei și nu vor să fie părtași la acțiunile lor”, a mai spus dl Andreica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: