PLD s-a născut de 1 Martie

Senatorul Gheorghe Flutur îi anunță pe liberali că vor avea zile negre

Vicepreședintele Partidului Național Liberal, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur a anunțat ieri că partidul său a început oficial ofensiva pentru obținerea unui scor cât mai bun la alegerile euro-parlamentare din luna mai. PLD a fost înregistrat ieri la Tribunalul București ca urmare a unei decizii definitive și irevocabile a Curții de Apel București. „Am primit mărțișorul pe care-l așteptam. În sala de la Curtea de Apel cei care se consideră europeni, liberalii, s-au luptat pentru a ne refuza un drept european, cel al libertății de asociere. Am observat cum au căzut papioanele și au început să apară nervii și obstrucționările de tot felul”, ne-a declarat ieri dl Flutur, încercând să explice o stare de spirit care exista la București, în momentul când s-a anunțat decizia Curții de Apel.
 

Gheorghe FLUTUR

Domnia sa a mai spus că PLD-iștii sunt dispuși să treacă cu vederea „faulturile din ultimele două luni” și că doresc să le ofere liberalilor un mărțișor sub formă de pa-pillon (în traducere egal Flu-ture) pentru a le aminti că acest lucru se poartă în fiecare zi”. Senatorul PLD-ist nu a putut să-și ascundă satisfacția reu-șitei înregistrării partidului explicând că „primăvara poli-tică a debutat cu înființarea PLD, partidul liberalismului de dreapta, partid născut euro-pean”. PLD a demarat proce-dura de înregistrare ca partid pe data de 27 decembrie 2006.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: