Parlamentarii liberali – la „muncă“, în Spania

Conducerea PNL Suceava a stabilit, sâmbătă, la Vatra Dornei, să deschidă și să finanțeze un birou al parlamentarilor liberali din județ în Spania, la Sevilla, zonă în care se află la muncă foarte mulți suceveni și ulterior, un birou asemănător la Torino, în Italia. Președintele PNL Suceava, dl Ion Lungu, a declarat, după ședința Delegației permanente a organizației, că liberalii suceveni consideră necesar să sprijine familiile sucevenilor aflați la muncă în străinătate și de aceea s-a decis deschiderea a două birouri, cu sprijinul financiar al parlamentarilor PNL din județ, în Spania și Italia. „Într-o primă etapă vom deschide un astfel de birou în Spania, la Sevilla”, a spus dl Lungu. El a spus că la acest birou vor fi preluate probleme ce pot fi soluționate de autoritățile române pentru românii care locuiesc și muncesc în zonă, dar poate, totodată, să fie și o interfață cu autoritățile spaniole.
 

„Sunt foarte multe familii de suceveni care se află la muncă în Spania și dorim să le oferim un sprijin pentru probleme care pot apărea și ce pot fi soluționate de autoritățile județene sau de parlamentari”, a spus dl Lun-gu. Domnia sa a mai spus că, în același timp, parlamentarii liberali suceveni vor face întâlniri zonale cu familii ale căror membri se află la muncă în străinătate pentru a identifi-ca problemele cu care acestea se confruntă. „Un număr foar-te mare de suceveni se află la muncă în străinătate și nu pu-tem să ne ascundem și să spunem că acest fenomen nu există. Trebuie să ne adaptăm politica la această situație și să venim în întâmpinarea a-cestor cetățeni ai județului”, a mai spus dl Lungu. Costurile pentru susținerea acestui bi-rou din Spania vor fi suportate de toți parlamentarii liberali suceveni care se vor deplasa, periodic, în zonă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: