Prefectul, împotriva fluturașilor portocalii

Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a apreciat, marți, că mai mulți fluturași portocalii, care conțin mesaje critice la adresa politicii agrare a guvernului, difuzați în județ, sunt materiale electorale ilegale, fiind distribuite în afara campaniei electorale. Dl Onofrei a declarat, într-o conferință de presă, că va sesiza Autoritatea Electorală Permanentă, dar și Poliția, în legătură cu distribuirea unor materiale electorale în afara campaniei electorale.
 

„Asemenea materiale electorale sunt interzise în afara campaniei”, a precizat dl Onofrei. El a spus că se dorește identificarea autorilor acestor materiale distribuite în zona Solca-Siret a județului. Dl Onofrei a recunoscut că în România este „o campanie electorală continuă”, dar consideră că se impune „o minimă decență”. În mai multe zone ale județului Suceava au fost distribuiți, în ultima perioadă, fluturași portocalii cu critici la adresa politicii agricole a Alianței DA. Acest tip de material a fost distribuit, la începutul lunii mai, în cadrul unei întâlniri a membrilor PSD din județul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: