Ministrul Gheorghe Flutur și-ar putea da demisia de onoare „înainte a fi mazilit de colegii de partid”

Organizația Suceava a PRM critică prestația ministrului agriculturii, pădurilor și dezvoltării rurale, Gheorghe Flutur, considerând că demnitarul „este silvicultor de profesie, pricepându-se la păduri, și nu la agricultură”. Conducerea formațiunii crede că greșala cea mai mare a humoreanului de la conducerea ministerului este dorința de a apărea mereu în prim-plan, fără a se înconjura și baza pe un corp solid de specialiști în domeniu, „Ministerul Agriculturii fiind unul enorm de greu”. Liderul județean al PRM relevă că dl Flutur „s-a temut să aibă oameni în prejmă mai deștepți decât domnia sa”, iar faptul că „mulți îi vor capul este urmare tocmai a acestui comportament”.
 

„Banii europeni înspre domeniul agricol vin și vor veni, însă nu există o viziune clară asupra a ceea ce se vrea, o strategie de largă perspectivă în agricultură”, a mai spus dl Acatrinei, relevând că micii agricultori sunt excluși din start de la beneficii comunitare, pe motiv de lipsă de putere financiară pentru cofinanțare. Gheorghe Acatrinei susține că schimbarea ministrului agriculturii, pe motiv de gripă aviară, nu va aduce rezolvarea imediată și favorabilă a epidemiei, întrucât, în primul rând, este greu de controlat traseul păsărilor călătoare care, deocamdată, sunt singurele vinovate de apariția și proliferarea maladiei. Totuși, consideră ex-senatorul PRM de Suceava, recomandabil ar ca ministrul Gheorghe Flutur să-și dea demisia de onoare „înainte de a fi mazilit de colegii de partid de Alianță sau de Coaliție”.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: