Ex-deputatul PRM de Suceava Leonida Lari Iorga ar putea fi dată în judecată

Dna Lari are de achitat către cele trei persoane care au deservit biroul parlamentar indemnizații de 75 milioane lei vechi
Conducerea Organizației Județene a PRM Suceava cere conducerii Camerei Deputaților să oblige pe fostul deputat PRM de Suceava, Leonida Lari Iorga, exclusă din partid, să-și achite obligațiile pe care le-a acumulat la biroul parlamentar din Suceava. Într-o scrisoare semnată de liderul județean, Gheorghe Acatrinei, și adresată președintelui Camerei, Bogdan Olteanu, se arată că, în conformitate cu protocolul încheiat în mai 2005, Leonida Lari Iorga are de plătit indemnizații pentru personal și cheltuieli aferente ce totalizează 85,2 milioane lei vechi. În caz contrar, sucevenii de la PRM își rezervă dreptul de a o acționa în judecată pe dna Lari.
 

„Vă rugăm să ne ajutați să recuperăm aceste sume, în caz contrar oamenii sunt nevoiți să o acționeze în instanță. Vă rugăm să informați Biroul Permanent al Camerei Deputaților și Camera Deputaților, în plenul ei, despre felul în care doamna deputat a înțeles să-și onoreze sarcinile pe care și le-a asu-mat. La toate acestea se poate adăuga și lipsa ei de activitate, de aproape 10 ani, în circumscripția electorală a județului Suceava”, se menționează în scrisoare. Conform proto-colului, ex-depu-tatul PRM are de achitat, către cele trei persoane din slujba biroului parlamentar, drep-turi bănești de 75 milioane lei vechi. La acestea se adaugă 50% din valoarea facturilor lunare la telefon, energie, electrică și energie termică, biroul funcționând în aceeași încăpere cu sediul organizației județene a partidu-lui. Deputata PRM de Suceava Leonida Lari Iorga a fost exclusă din Partidul România Mare pentru afirmații calomnioase la adresa formațiunii și preșe-dintelui Corneliu Vadim Tudor. La această dată, sucevenii de la PRM sunt în faza finală a adunării semnăturilor necesare pentru retragerea mandatului de deputat obținut pe listele de la Suceava la alegerile din noiembrie 2004.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: