Liderul PPCD Suceava, Cristinel Macovei, cere

Anchetarea modului în care au fost cheltuite fondurile de reabilitare a DN 17 A

El consideră că este de neconceput ca nimeni să nu răspundă pentru aspectul absolut catastrofal al tronsonului Suceava-Vatra Dornei PPCD (PNȚCD) Suceava reclamă situația dezastruoasă a drumurilor din județ, în special a tronsonului Suceava – Bistrița cu ramificare înspre Maramureș. Președintele organizației, Cristinel Macovei, solicită organelor abilitate să instituie o comisie care să cerceteze, din punct de vedere contabil, care este situația reală investițiilor făcute. „Trebuie știut câți bani s-au cheltuit în ultimii ani, pentru nesfârșitele reabilitări ale acestui drum de importanță deosebită pentru județul Suceava și, mai ales, ce s-a făcut din punct de vedere faptic. S-ar putea să avem surpriza să ne trezim că s-au investit sume care ar fi ajuns pentru executarea unei autostrăzi cu două-trei benzi pe sens.
 

Este o situație intolerabilă, pentru că, de 16 ani, DN 17 A se tot cârpește sau plombează, iar respectiva șosea arată din ce în ce mai prost”, spune dl Macovei, adăugând că este de neconceput ca nimeni să nu răspundă pentru aspectul absolut catastrofal al tronsonului. Liderul județean al creștin democraților consideră că DN 17 A Suceava – Vatra Dornei – Dej este „o rușine națională” și că, dacă la nivel european ar avea loc concursul „cel mai nenorocit drum”, cel din județul Suceava ar câștiga de departe locul întâi. Dl Cristinel Macovei și-a înnoit solicitarea pe care a făcut-o și anul trecut Prefecturii și Consiliului Județean, de luare a unor „măsuri categorice”. Domnia sa a ținut să remarce că, în Europa, atunci când se derulează un program de reabilitare, este amenajată o bandă laterală pe care să se poată circula cât de cât decent.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: