O nouă centrală pentru Secția de psihiatrie

La Secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Suceava va fi montată o centrală termică pe combustibil lichid, întrucât cea existentă nu face față în toate clădirile secției. Noua centrală va fi preluată de la Spitalul de cronici Solca, unde nu mai este nevoie de ea, întrucât unul dintre pavilioane a fost închis în 2004. Ea poate fi transformată lesne pe gaz. Directorul spitalului sucevean, dr. Cristian Irimie, a precizat că, în felul acesta, Secția de psihiatrie de la Burdujeni va fi încălzită în întregime și corespunzător, în toate clădirile.
 

„Vom reuși astfel să reabilităm termic, cu apă caldă și căldură, toate clădirile care aparțin Secției de psihiatrie”, a declarat Cristian Irimie. Centrala exis-tentă la secția menționată funcționează pe bază de lemn. Ea a fost donată de regiunea Schwaben din Germania și a fost montată anul trecut, cu bani de la Primăria Suceava. Secția de psihiatrie a Spitalului Județean Suceava funcționează cu 65 de paturi, repartizate în trei corpuri de clădire. Are bloc alimentar propriu și sală de mese, separate de saloanele pentru bolnavi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: