Adolescentă de 13 ani, din Burdujeni, dispărută de acasă

Roxana Neicu n-a mai fost văzută din 26 ianuarie, când a plecat spre școală > Odată cu ea au dispărut din casă 9 milioane de lei și 150 de euro > Nu este prima dată când adolescenta din Burdujeni este căutată de poliție Polițiile din toată țara caută o adolescentă de 13 ani și ju-mătate din cartierul sucevean Burdujeni, dispărută de la do-miciliu. Roxana Neicu, elevă la Școala Nr. 11, nu a mai fost văzută din data de 26 ianuarie a.c., când, în jurul orei 12, a plecat la ore, cu ghiozdanul în spinare. Anunțată, în urmă cu câteva zile, de către părinți, Poliția Suceava a început cercetările pentru găsirea Roxanei, încercând mai multe piste. Unele urmează procedurile standard, altele sunt specifice cazului, toate însă abordate cu multă atenție, date fiind cazurile de dispariție, cu final nefericit, petrecute în țară. După dispariția Roxanei, părinții au descoperit că din casă a dispărut și suma de 9 milioane de lei și 150 de euro, bani puși deoparte de familia Neicu pentru zugrăvit apartamentul.
 

Roxana Neicu

Deși disperați că nu și-au mai văzut copilul de o săptămână, părinții fetei au anunțat dispariția ei miercuri, poate și pentru că nu este pri-ma dată când aceasta a lipsit de acasă. Niciodată însă, mai mult de două zile, după cum au aflat polițiștii ce se ocupă de caz. Cercetările au relevat că adolescenta, în ultima vreme, nu prea își asculta părinții, iar anturajul ei nu era unul dintre cele mai cuminți. Fata, după primele semne de „deraiere”, apărute în urmă cu doi ani, a și fost consiliată de psihologii organizației neguvernamentale „Salvați copiii”. Un semn că Roxanei Neicu nu i s-a întâmplat nimic foarte grav a ajuns însă la cunoștința polițiștilor. Joi seară, părinții fetei au primit un telefon, de la capătul firului, o femeie necunoscută anunțându-i că le va aduce copilul acasă… ieri. Interceptat, apelul s-a dovedit o pistă „moartă”, telefonul fiind dat dintr-o cabină de pe strada Nicolae Iorga din Iași. În ciuda acestei vești, cer-cetările IPJ Suceava continuă pentru găsirea adolescentei de 13 ani din Burdujeni, care a plecat de acasă îmbrăcată cu o geacă de fâș roz, pulover roz cu alb, jeanși și cizme roz. Poliția locală a apelat la sprijinul presei pentru a publica fotografia Roxanei Neicu, rugând persoanele care pot da vreo relație în legătură cu ea să sune persoanele de contact: agent-șef adj. Dan Murișanu, tel. 203165/0742086125 sau agent-șef adj. Bogdan Abalașei, tel. 518669/0741273850.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: