A fentat Poliția, Ambulanța și Serviciul de Asistență Socială

Conform declarațiilor conducerii Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Suceava, în cursul zilei de marți, o echipă complexă formată din asistenți sociali, medici și lucrători ai poliției comunitare a încercat să o abordeze pe Lucica Mahulea, femeia care, la -20 de grade C, dormea sub cerul liber, pe un canal în față Primăriei. “A fugit, pur și simplu. Cei care au fost de față nu au reușit să o urce în ambulanță. Am găsit-o în fața Policlinicii din Areni și voiam să o ducem la Spital”, ne-a declarat Narcisa Marchitan, șefa Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei.
 

Domnia sa a mai adăugat că a luat legătura cu soțul și copiii Lucicăi aflați la București, însă aceștia au refuzat să-și ajute mama, respectiv soția. “Am luat legătura și cu una dintre surorile ei, de la Plopeni, care are o situație materială bună și care sperăm să-i poată face, în primul rând, actele de identitate”, a spus doamna Marchitan. Amintim că, la sfârșitul săptămâni trecute, în ziarul nostru a fost publicat un articol referitor la viața Lucicăi Mahulea, în vârstă de 50 de ani, care, deși are un apartament cu 4 camere în Capitală, “locuiește” pe un canal din fața Primăriei Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: