Fără mănuși

Atac și contraatac

Vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, duminică, la Suceava, că PSD practică „politica cuțitului în mânecă” și i-a cerut președintelui PSD, Mircea Geoană, să închidă de urgență și să pună în carantină „atelierul de reformare a PSD”. „Îi cer lui Mircea Geoană să închidă de urgență atelierul de reformare a PSD și să-l introducă în carantină, pentru că a luat-o, din nou, pe o direcție greșită”, a spus dl Flutur. Vicepreședintele PNL a arătat că „este condamnabilă procedura lui Miron Mitrea, unul dintre așa-zișii lideri reformați ai PSD, care a mutat locul de elaborare a strategiilor, din Delegația Permanentă – așa cum rezulta din stenograme –, pe calculatorul propriu, pentru a stabili strategii de zvonistică și denigrare a Alianței PNL-PD și a președintelui Traian Băsescu”.
 

El consideră că, probabil, liderilor PSD le e frică de turnători din propria ogradă și, din acest motiv, realizează strategii pe calculatoarele personale, apreciind că prin noua strategie adoptată de acest partid „se dovedește că PSD e un partid otrăvit, care trebuie izolat pe scena politică”. „Deși se declară un partid modern, democratic și reformat, strategia tripletei PSD, Geoană – Năstase – Mitrea este strategia cuțitului în mânecă, cuțit pe care ți-l bagă pe la spate”, a mai spus vicepreședintele PNL.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: