PPCD ar putea reveni la denumirea de PNȚCD

Cristinel Macovei, prim-vicepreședinte al filialei Suceava, crede că se poate vorbi despre o prigoană politică împotriva partidului din care face parte
Instanța trebuie să se pro-nunțe, zilele acestea, asupra schimbării numelui PNȚCD în PPCD. Nici la această dată, după mai bine de 6 luni de la congresul de fuziune cu URR, când s-a hotărât trecerea la denumirea de partid popular creștin democrat, justiția nu a validat cerea de înregistrare a noii denumiri. Astfel, pentru orice eventualitate, conducerea națională a luat în discuție și varianta supunerii votului Comitetului Național de Conducere sau Congresului pentru revenirea la numele consacrat de Partidul Național Creștin și Democrat.
 

Pe de altă parte, prim-vicepreședintele PPCD Suceava, Cristinel Macovei, susține că este vorba despre o situație inadmisibilă. Domnia sa arată că, de exemplu, pe scena politică românească, PRM și-a schimbat de două ori denumirea, în timp ce justiția nu a avut nimic de spus. La fel, și PUR a devenit, fără vreo opreliște, Partidul Conservator. „Sincer, cred că, într-un mod indirect, se poate vorbi despre o prigoană politică, continuată, împotriva noastră. Pentru că nu se poate ca justiția să blocheze voința politică a membrilor unui partid”, a precizat vice liderul popular sucevean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: