Pădurea de la Adâncata – sub asaltul topoarelor

Conducerea PPCD Suceava atenționează organele competente cu privire la decimarea pădurii Adâncata, considerată a fi unul din baloanele de oxigen ale municipiului Suceava. Președintele interimar al organizației județene, Radu Iacoban, susține că, privată sau de stat, aceasta a fost pe jumătate distrusă. „Sub pretextul tăierilor de necesitate, a igienizărilor, se taie ras arbori tineri, de doar 10-15 ani. Este dezastruos ce se întâmplă”, relevă dl Iacoban.
 

Prim-vicepreședintele Cristinel Macovei, șeful organizației municipale Suceava, opinează că este obligatoriu ca organele abilitate să intervină, pentru că sunt marcați pentru a fi tăiați arbori numai 15 centimetri diametru. Domnia sa remarcă faptul că, pe lângă tăieri ilegale, au loc și o serie întreagă de furturi. Nu doar pădurea de la Adâncata, dar și în celelalte din împrejurimile municipiului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: