Iacobeni

Primăria, sancționată cu 15 milioane

Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu, Sistemul de Gospodărire a Apelor și Agenția de Protecție a Mediului au efectuat un control la agenții economici din județ care dețin stații de preepurare a apelor uzate. “Comisarii noștri au constatat că încărcătura de substanțe organice din pâraiele în care sunt deversate apele uzate depășește limitele admise”, ne-a precizat Elena Cristina Cojocaru, șeful Comisariatul Județean ala Gărzii de Mediu.
 

Comisarul-șef a mai precizat că Stația de epurare din administrarea Primăriei Iacobeni a fost sancționată cu 15 milioane de lei vechi, fiindcă nu deținea acordul de mediu și nici măcar documentația necesară obținerii acestuia. Dna Cojocaru a adăugat că, în urma unei verificări privind salubrizarea orașului Broșteni, firmei Silevo din localitate i-a fost prescrisă o amendă de 75 de milioane de lei, societatea depozitând rumeguș pe spațiu neautorizat. Tot cu o sancțiune de 75 milioane de lei vechi s-a ales și societatea Lyliodendron din Poiana Negrii, aceasta neavând autorizația cerută de lucrătorii de mediu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: