Semne de mirare

Maraton pentru bebeluși! O astfel de competiție a avut loc în weekend, în premieră mondială, la Cali (Columbia). Părinții micuților i-au ovaționat pe concurenți pe întreg parcursul de… 5 metri. Competiția a fost câștigată de un bebeluș în vârstă de 8 luni.
 

> Al 13-lea copil, la 55 de ani! Cotidianul german Bild a publicat un interviu cu o experimentată mămică, Annegret Raunigk, care a născut cel de-al 13-lea copil al său la vârsta de 55 de ani. Este vorba despre o fetiță, botezată Lelia, ce s-a ivit pe lume “într-un mod cu totul natural”. Mama spune că a fost surprinsă că va mai avea un copil, neavând planuri în acest sens; a aflat când era deja însărcinată în cea de-a 11-a săptămână. Mama este profesoară de engleză și spaniolă și a avut primul copil la vârsta de 19 ani. Ea are copii cu vârste cuprinse între 13 și 34 de ani și cu tați diferiți. Femeia trăiește împreună cu 6 dintre copiii săi, are 5 nepoți (cu vârste între 8 luni și 16 ani) și, în prezent, este divorțată. > Lifturi de aur la Moscova! În centrul capitalei ruse se va ridica o clădire cu lifturi din aur masiv și platformă pentru elicoptere, piscină, sală de conferințe – unică în Europa. Ea este prevăzută să devină bloc de locuințe. Pentru membrii Mafiei ruse? > Păianjen-vampir! Se numește Evarcha culicivora și este un mic păianjen din Africa de Est, mare amator de sânge, după cum informează Discovery News. El nu poate străpunge pielea și este nevoit să se hrănească prin capturarea țânțarilor sau a altor insecte care se hrănesc cu sânge. Acest păianjen este singura vietate din lume identificată ca alegându-și prada după modul de hrănire a acesteia. Cu cada de baie, la subsol! O femeie a căzut cu cada în care tocmai făcea baie până la subsolul clădirii în care locuiește. Din nefericire, dușumeaua s-a rupt…, din fericire, femeia locuiește la parter, iar ea nu s-a ales decât cu o lovitură la picior. Întâmplarea s-a petrecut la Surgut (Siberia), unde casele nu sunt prevăzute cu căzi de baie. Localnicii și le montează singuri, după posibilități. Neavând canalizare adaptată la așa ceva, după baie, ei aruncă apa în subsolurile care, din cauza umidității, ajung să șubrezească întreaga clădire. > 10000 lumânări aprinse concomitent! Zeci de studenți din Utrecht au stabilit un nou record mondial pentru cele mai multe lumânări aprinse concomitent – 10000. Precedentul record fusese stabilit în Pakistan – 8154. > Orchestră… ecologică! La teatrul Palladium din Roma a concertat prima orchestră în care muzicienii folosesc în exclusivitate legume pe post de instrumente. Morcovi și castraveți în loc de chitare și tobe…, de exemplu. > Nu era păpușă, era cadavru! În orașul Frederica (Delaware, SUA), o femeie s-a sinucis, spânzurându-se… Cadavrul a fost văzut de numeroase persoane, inclusiv de cei care locuiesc în zonă, dar a trecut mult timp până să fie dus la morgă, întrucât toți cei care îl vedeau credeau că este o păpușă de Halloween. (LuCas)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: