Regulament mai bun

Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capră, a declarat, vineri, că dezbaterea întregului Regulament al Camerei Deputaților și nu doar a articolelor ce vizează schimbarea din funcție a președintelui acestui for au fost determinate de faptul că se dorește îmbunătățirea întregului Regulament. „Vrem să facem un Regulament bun. De aia se discută cele peste 200 de articole”, a spus dl Capră, într-o conferință de presă. Deputatul liberal a precizat că, dacă se dorea doar schimbarea președinților de Camere, se cerea modificarea doar a două articole, dar că s-a dorit îmbunătățirea pe fond a întregului Regulament.
 

El a adăugat că în acest sens, de îmbunătățire a Regulamentului, au fost discutate și amendamente ale PSD și PRM, unele dintre acestea fiind și adoptate. „Vrem un Regulament bun. Ideea nu este să schimbăm doar președinții de Camere, ci să facem un Regulament bun și funcțional”, a spus dl Capră. Deputatul a arătat că sunt mai multe deficiențe în actualul Regulament, exemplificând cu modul de numire a președinților de ședință sau cu pro-punerile privind secretarul general al Camerei Deputaților, care, în prezent, sunt doar atribute ale președintelui Camerei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: