Poliția de Frontieră caută psihologi

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră caută patru psihologi pentru inspectoratele PF de la Suceava, Tulcea Brăila și Centrul de Formare și Perfecționare de la Constanța. Concursul pentru ocuparea posturilor se va desfășura în zilele de 25 și 26 octombrie, orice relație suplimentară putând fi obținută la IGPF București, telefon 316 25 98 (interior 19324 sau 19322) și la Rădăuți, telefon 562171 (interior 147 sau 149).
 

Înscrierile la concurs se fac până la 11 octombrie, ora 16, prin completarea unei cereri, la sediul IGPF sau la unitățile teritoriale unde urmează a fi ocupate posturile, iar dosare de candidat se vor depune până în 21 octombrie, ora 16, la Serviciul de Resurse Umane al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: