„Împreună, pentru Țara Dornelor curată”

Centrul regional de Resurse pentru Organizațiile Ne-guvernamentale „CenRes” Suceava, în parteneriat cu Primăria municipiului Vatra Dornei și cu cea a comunei Panaci, cu Asociația Regională de Educație a Adulților și cu Administrația Parcului Național Călimani, lansează campania de promovare a integrității mediului înconjurător, colectare selectivă și de reciclare a deșeurilor, intitulată „Împreună, pentru ȚARA DORNELOR CURATĂ”.
 

Lansarea oficială va avea loc marți, 11 octombrie, în sala de ședințe a Primăriei Vatra Dornei, unde vor participa reprezentanți ai Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în România, ai administrațiilor publice și ai societăților civile interesați de problematica protecției și conservării mediului înconjurător. Campania de față face parte din cadrul proiectului ECONE, inițiat de CenRes Suceava, și este finanțat prin programul GEF de granturi mici al Fondului Global de Mediu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: