Un tânăr din Verești și-a făcut fratele „sită“ cu un cuțit de bucătărie

> În urma loviturilor primite, Ioan Galan, de 40 de ani, a ajuns la spital cu intestinul și peretele peritoneului perforate, o arteră intercostală secționată, câte o rană de cuțit la subsuori și încă două în stânga și dreapta-spate ale abdomenului > Agresorul, cercetat pentru tentativă de omor calificat, va fi expertizat psihic, dar este cunoscut ca un „client” al secției de la Burdujeni Mitică Galan, de 25 de ani, din comuna Verești, este cercetat în libertate pentru tentativă de omor calificat, după ce l-a adus pe fratele său mai mare la un pas de moarte. Miercuri dimineață, Ioan Galan, de 40 de ani, a fost internat la Spitalul Județean Suceava în stare critică, având nevoie urgent de intervenție chirurgicală, viața lui atârnând de un fir de păr. Cu o seară înainte, în jurul orei 21. 30, după ce au tras cu poftă din sticla de rachiu, în casa lui Ioan, frații Galan s-au luat la ceartă dintr-o dată, ajungând la violențe extreme.
 

La un moment dat, Mitică a luat un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat de mai multe ori fratele în zona abdominală, parcă într-o furie nebună. La spital, medicii abia au dovedit cu număratul rănilor victimei, agre-sorul reușind să-i perforeze cu lama cuțitului, lovitură după lovitură, intestinul, peretele peritoneului, să-i secționeze o arteră intercostală, să-i facă câte o „gaură” sub ambele subsuori și în lateral spate, atât pe partea stângă, cât și pe cea dreaptă. Dar înjunghiatul a avut zile, medicii suceveni salvându-i viața pusă greu în pericol de multiplele lovituri. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au hotărât continuarea cerce-tărilor pentru tentativă de o-mor săvârșită de Mitică Ga-lan, fără arestarea lui. El va fi supus unei expertize psihia-trice pentru a se vedea dacă a vrut să-i ia viața fratelui său cu discernământ. Nu se știe cât de întreg la minte va fi găsit tânărul din Verești, cât timp el a fost internat anterior, cu tulburări psihice, la secția de specialitate din Burdujeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: