Oportunități de afaceri pe piețele țărilor de Est

Oamenii de afaceri suceveni care doresc să studieze posibilitățile de a-și extinde afacerile pe piețele din Est sunt invitați să participe la misiunile economice organizate de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Suceava la Cernăuți și Moscova în lunile octombrie, respectiv noiembrie. Astfel, în perioada 6 – 8 noiembrie 2005, la Cernăuți, va avea loc primul „Forum Economic Internațional”. Scopul Forumului este de a deschide cercurilor oamenilor de afaceri din Suceava și Ucraina noi relații de colaborare în toate domeniile de activitate. În cadrul Forumului se va desfășura un „Târg Investițional”, unde vor avea loc întruniri cu oameni de afaceri și vor fi prezentate prioritățile investiționale și propunerile cercurilor de afaceri din orașul Cernăuți.
 

În această perioadă se desfășoară și sărbătorile prilejuite de „Ziua orașului Cernăuți – 2005”. Misiunea economică de la Moscova se va desfășura în perioada 10 – 19 noiembrie 2005 și cuprinde trei manifestări expoziționale importante: „Târgul Internațional de Mobilă” – MEBEL, în perioada 15 – 19 noiembrie, „Intercharm” – Târg de Parfumuri și Cosmetice, în perioada 10 – 14 noiembrie, și „Tea and Coffee” – Târg specializat pentru ceai și cafea, în perioada 10 – 13 noiembrie. „Invităm oamenii de afaceri din Suceava să acceseze oportunitățile de a investi pe piața de Est, prin participarea la aceste misiuni economice care au drept principal scop căutarea de noi parteneri de afaceri și crearea de noi contacte pentru afaceri. Firmele participante la misiunile economice au posibilitatea de a-și prezenta propunerile comerciale și investiționale. Piața de Est nu este explorată suficient și există aici multe oportunități care pot fi fructificate”, a declarat Ovidiu Donțu, director general al CCIA Suceava. Înscrierile pentru misiunile economice se pot face la sediul Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: