Monden

> Gwyneth Paltrow este fericită că fetița sa, Apple, în vârstă de un an, vorbește deja, și încă în spaniolă! Mai mult, fiica sa și a solistului formației Coldplay, Chris Martin, pare a fi încântată să execute fi-guri de yoga pentru co-pii… „Primul cuvânt pe care Apple l-a rostit a fost «agua» – apă, în spaniolă”, a spus ziariștilor actrița, la o conferință de presă organizată la Toronto, la festivalul de film. „Sunt fericită că spune o mulțime de cuvinte în spaniolă. Eu vorbesc uneori în spaniolă cu ea, pentru că aș vrea să învețe să o vorbească”.
 

> Heidi Klum a născut un băiețel. Pe site-ul oficial al supermodelului german a apărut un anunț în care se spune: ”Da, este adevărat, ați auzit bine. Avem un băiețel sănătos, de care suntem foarte mândri. Amănunte, mai târziu”. Este al doilea copil al lui Heidi, al cărui tată este cântărețul englez Seal. Primul născut este o fetiță, Leni, boss-ul Formulei 1, Flavio Briatore, fiind tatăl ei. Câteva zile, atât timp are pentru a-și reveni, pentru că urmează festivitățile de decernare a premiilor Emmy, unde neapărat trebuie să fie prezentă. „Este un program extrem de dur, chiar și pentru un supermodel ca ea”, a declarat agentul ei. > Veterana actriță Joan Collins afirmă că niciodată nu va apela la chirurgia estetică, nici măcar la mult folositele injecții cu botox. În vârstă de 72 de ani, ea susține că arată atât de bine pentru că a știut întotdeauna cum să se machieze. „N-am nevoie să arăt mai tânără, aș fi caraghioasă, am nevoie să arăt bine”, a declarat Collins, căsătorită cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. „Femeile care au știu cum să aibă grijă de fața lor arată mult mai bine decât cele care au făcut operații estetice. Am văzut vreo câteva care arătau ca o veveriță cu fălci”. > Actrița Portia de Rossi recunoaște că a fost determinată să recunoască, în fața ei și a celorlalți, că este lesbiană, după o discuție cu unul din partenerii ei din serialul Ally Mc Beal, Greg Germann. „Filmam de vreo două luni și ne pre-găteam să mergem la New York, unde urma să aibă loc o conferință de presă. Eram la bar, Greg m-a luat deoparte și m-a întrebat, direct: «Este ceva ce tot vreau să te întreb de o vreme: ești les-biană?». M-am fâs-tâcit, am dat din colț în colț și i-am răs-puns că nu-s sigură, că e posibil să fie adevărat”. Nu după mult timp, Portia a fost surprinsă de către paparazzi, într-o postură delicată, cu fiica vitregă a fostului Beatles, Ringo Star, Francesca Gregoriani. „Atunci când am admis, public, că sunt lesbiană, m-am simțit extrem de ușurată. În fond, toată lumea, începând de la familie și terminând cu prieteni și cunoscuți, știa despre ce e vorba”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: