Monden

> Ashton Kutcher spune că se simte deja ca un tată pentru cei trei copii ai iubitei lui, Demi Moore, Rumer (17 ani), Scout (14) și Talullah (11). Într-un interviu a-cordat celor de la revista germană TV Spielfilm el a declarat: „Am porniri paterne față de copiii lui Demi. De exemplu, atunci când Rumer mi-a cerut să-i permit unui prieten de-al ei să vină pe platourile de filmare m-am enervat. Nu putem să-l suport cu mult înainte de a-l cunoaște, așa cum, de regulă, pățesc tații…”. Tatăl celor trei fete este actorul Bruce Willis.
 

> Gwyneth Patrow spune că știe ce are de făcut cu fotografii care o hărțuiesc. Ea afirmă că nu va ezita să meargă la poliție să-i reclame, mai ales că de multe ori aceștia o pun în situații periculoase. „Sunt în mașină cu fiica mea și ei nu contenesc să mă înconjure, să încerce să mă oprească. Mă simt atunci în pericol și mă enervez, ceea ce știu că nu este bine să fac atunci când sunt la volan”. Actrița spune că este pregătită pentru situația când îi va reclama pe paparazzi la poliție: ”I-am fotografiat și eu, le-am luat numerele de înmatriculare de la mașini, totul. Îmi cunosc drepturile. Nu-i voi lăsa să mi le în-calce”. De curând, Gwyneth a renunțat la casa din West Village – New York, și și-a cumpărat un apartament în zona Tribeca, în încercarea de a-i evita pe paparazzi. > Viitoarea mămică Britney Spears este ex-trem de fericită. Donatella Versace a sunat-o și s-a oferit să-i facă copilului ce va veni pe lume la sfârșitul acestei luni toate hăinuțele, gratis! „Britney și Donatella se cunosc, dar nu sunt în relații apropiate. Prietena lor comună este însă Madonna și probabil ea este în spatele propunerii”, a declarat o prietenă a lui Britney. „Britney era în al nouălea cer de fericire când a auzit de oferta Donatellei, cu atât mai mult cu cât a văzut ce frumoase haine are fiica acesteia, Lourdes, care speră să-i fie și nașă copilului său”. > Julia Roberts a vizitat o tabără din Waveland, Mississippi, care adăpostea 300 de victime ale uraganului Katrina și s-a declarat extrem de afectată de starea în care le-a găsit. Actrița, care a născut doi gemeni la începutul acestui an, a stat de vorbă cu oamenii și a încercat să-i ajute, aducând copiilor daruri. „A fost cumplit să aud prin ce-au trecut acești oameni, mai ales cei care au copii mici. Probabil pentru că știu ce înseamnă un copil mic, îi înțeleg mai bine acum”. Julia nu e sin-gura celebri-tate care a încercat să-i ajute pe sinistrați. John Travolta și soția lui, Kelly Preston, s-au suit în avionul lor particular, pe care l-au încărcat cu ajutoare și pe care le-au oferit celor din Baton Rouge.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: