Voleiul sucevean, gata de luptă

Echipa de volei a municipiului, CSM”U” LPS Suceava, va începe campionatul, potrivit programului competițional al federației de resort, dat ieri publicității, pe 15 octombrie. Antrenorul Victor Pancu ne-a declarat că formația pe care o pregătește va face parte, conform structurii stabilite de oficialii voleiului românesc, din Seria Est a Diviziei A2. La fileu, sucevenii vor da piept cu Galațiul, Buzăul, Brăila și Rapidul bucureștean. Regulamentul prevede că, după încheierea sezonului, primele patru clasate vor participa la retur, urmând ca locurile 1 și 2 să se lupte, în cadrul turneului de promovare, cu omoloagele lor din Seria Vest a Diviziei A2. În primul eșalon voleibalistic vor activa primele două clasate ale acestor întreceri.
 

„Obiectivul nostru este, bineînțeles, clasarea în primele 4 echipe, dar acest lucru depinde de mulți factori. Deocamdată, în afară de plecarea la Bacău a lui Andrei Sasu, coordonatorul nostru de joc, nu avem de ce ne plânge”, a spus antrenorul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: