Hoțul care-și mulțumește păgubitul

>După ce și-a însușit 84 din 780 de milioane furate, un hoț a dat înapoi proprietarilor restul banilor > Când s-au liniștit apele, el a sunat păgubitul ca să afle dacă este mulțumit cu suma recuperată Exact 84 de milioane de lei și-a tras hoțul care a sustras inițial 780 de milioane de lei vechi din portbagajul unei Dacii parcate aproape de un motel din Drăgușeni. După ce a devalizat mașina, persoana rămasă încă necunoscută polițiștilor, i-a sunat pe păgubiți și i-a trimis la un coș de gunoi din afara localității menționate să-și recupereze paguba.
 

Acestea au găsit la locul indicat doar 656 de milioane de lei dar n-au făcut mofturi, cât timp s-au văzut înapoi cu circa 90% din banii furați. Mizând pe această atitudine, cinicul hoț la sunat din nou pe proprietarul banilor să-l întrebe dacă este mulțumit de suma recuperată. Cum probabil, răspunsul a fost afirmativ, doar polițiștii mai sunt în acest moment, interesați în căutarea autorilor furtului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: