Aurel Buzincu, șef la Cultură

Noul director al Direcției pentru Cultură, Culte și Patrimoniul Cultural Național Suceava, cel care a câștigat concursul de la București organizat în acest sens, este lector univ. dr. Aurel Buzincu de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din municipiul reședință de județ.
 

Domnia sa, liberal prin convingere și state vechi, a mai ocupat această funcție în mandatul 1996-2000, pe vremea CDR. Născut la 1 noiembrie 1956, dl Buzincu, autorul unor lucrări consacrate lui Caragiale și „Lercu Zubian” pentru cunoscătorii ce i-au citit publicistica în presa de după 1990, este scorpion după zodie, perfecționist prin vocație și „om simplu”, din câte se declară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: