Premii pentru Augusta și Adrian Dinu Rachieru

Cu o echipă mică, dar de elită – dna Anca Augusta, director, Adrian Dinu Rachieru, consilier editorial, Adina Popovici-Dombi, Mariana Leșe, Delia Badea și Camil Mihăescu –, Augusta Timișoara editează an de an (de aproape 11) tot mai multe cărți bune și, pe merit, cucerește noi premii. Astfel, la ediția 2005 a prestigiosului Salon Internațional de Carte pentru Copii de la Chișinău, Augusta a fost încununată (ca și la alte ediții) cu Premiul Salonului pentru promovarea literaturii basarabene.
 

De asemenea, titlul (mult râvnit) de Cartea Anului a revenit Claudiei Partole, o autoare foarte iubită de micuții ei cititori, pentru vo-lumul „Dumnezeu vine la mare”, apărut la Augusta. Și pentru că vorbim de Salonul de la Chișinău, să menționăm neapărat și valorosul Premiu al Uniunii Scriitorilor din Moldova, acordat lui Adrian Dinu Rachieru pentru cartea „Frica”. Deși, romanul nu a apărut la Augusta, el este asociat Augustei, pentru că de aproape 11 ani numele lui Adrian Dinu Rachieru este asociat cu succesele Augustei și cu faima sa meritată și în Țară, și în Bu-covina de Dincolo, și peste Prut.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI