Șoferie la… “cutie”

Dat fiind faptul că Suceava a devenit un conglomerat de firme, patronii acestora se chinuie în fel și chip să-și promoveze mărfurile sau serviciile. Cum panourile de publicitate, deși scumpe sunt neîncăpătore, iar concurența mare, bieții comercianți își fac publicitate care cum apucă. Pe coșurile de gunoi, pe stâlpii de iluminat sau, mai nou, pe un tablou electric, agenții economici încearcă să limiteze efectele imediate ale concurenței. “Am dat co-mandă la tipografie de pliante pe care le-am împărțit prin oraș. Într-o săptămână, toate coșurile de gunoi din oraș erau înfundate cu pliantele mele.
 

Am rumegat o bucată de vreme, până mi-am dat seama că ar trebui să fie lipite, așa că am găsit și locațiile… coșurile de gunoi pe care toată lumea le folosește, indiferent de vârstă. Este imposibil să nu-i sară în ochi pliantul meu lipit pe coș”, ne-a spus Iulian T., patronul unei firme de turism din municipiul Suceava. Un caz inedit este întâlnit și la intrarea în fosta „Casă a Par-tidelor”, imobil naționalizat și retrocedat fostului pro-prietar, unde își au sediul zeci de firme. Astfel, un întreprinzător ce oferă servicii de școlarizare pentru viitorii șoferi a preferat să-și “aranjeze” anunțul deasupra unei cutii a unui tablou electric. Iar indicatoarele de pe reclamă, niște săgeți, sunt orientate în jos, spre tabloul electric. Să fie vorba oare despre șoferie la cutie…

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI