Viceprimar agresat

Luni după-amiază, viceprimarul comunei Iacobeni, domnul Ciprian Stoleru, de 51 de ani, se afla cu treburi gospodărești în satul (component al așezării) Mestecăniș. Întâmplarea a făcut ca alesul obștii să dea ochii cu Ioan Dranca, de 58 de ani, localnic, pensionar, care avea un… dinte împotriva sa. Deși cu argint la tâmple, munteanul nu s-a mai gândit că este în Săptămâna mare și că ar trebui să fie înfrânat la vorbe și la fapte.
 

Și-a adus aminte că viceprimarul nu i-ar fi rezolvat o sesizare a sa legată de o bucată de teren din apropierea locuinței de domiciliu. Fără să gândească prea mult sau să-și cântărească vorbele, Ioan Dranca a trecut la ”atac”. Fizic și verbal. Altfel spus, nu a dat numai cu gura, ci și cu brațele. Domnul Stoleru s-a simțit agresat și a sesizat organele de cercetare penală. Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Dacă va fi găsit vinovat, cu siguranță că agresorul nu va avea un… Paște fericit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: