Rețea inaccesibilă

Noua rețea de canalizare a orașului Siret, realizată printr-un proiect finanțat de PHARE, a fost construită cu 50 de centimetri deasupra cotei stabilite și este nefuncțională, Prefectura Suceava dispunând efectuarea unui control la această in-vestiție. Prefectul Orest Onofrei a declarat, într-o conferință de presă, că noua rețea ar putea fi funcțională doar dacă apa râului Siret ar depăși cota de inundație.
 

„În condițiile în care rețeaua este cu 50 de centimetri deasupra cotei stabilite, apa poate intra în canalizare doar pompată”, a spus prefectul, care a apreciat că, la Siret, au fost, probabil, adoptate „soluții tehnice futuriste”. „Cred că rețeaua de canalizare a orașului ar deveni funcțională doar când râul Siret depășește cota de inundații, că, la cea de atenție, nici nu ajunge apa”, a mai spus dl Onofrei. El a anunțat că la Siret se efectuează, în prezent, o verificare a acestei investiții și se vor propune soluții pentru ca sistemul de canalizare al orașului să devină funcțional.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: