Ing. Mihai Aurel Steiciuc – președinte executiv al APROCOR

> Sâmbătă, asociația s-a reunit la Suceava și a stabilit standardul de calitate pentru casele cu tehnici rapide de execuție Asociația Producătorilor de Case cu Tehnici Rapide de Execuție (APROCOR) a stabilit, sâmbătă, la Suceava, standardul de calitate pentru astfel de case, care urmează să fie respectat de firmele ce construiesc locuințe cu tehnici rapide de execuție. Potrivit unui comunicat al APROCOR, sâmbătă s-a desfășurat, la Suceava, Adunarea Generală Extraordinară a Asociației, luând parte reprezentanți de firme de construcții din toată țara, proiectanți și antreprenori.
 

Mihai Steiciuc

În cadrul acestei adunări a fost reales în funcția de președinte arhitectul Horia Nicolescu, iar în funcția de președinte executiv al fost ales inginerul sucevean Mihai Aurel Steiciuc. Totodată, APROCOR a lansat licența și standardul APROCOR, compatibil cu standardele similare din țările Uniunii Europene. Președintele executiv al APROCOR, dl Mihai Aurel Steiciuc, a declarat că standardul de calitate APROCOR a fost efectuat de o firmă suceveană, Moldsilva, și însușit de Adunarea Generală a Asociației. El a explicat că standardul prevede respectarea unor caracteristici minimale pentru realizarea de case cu tehnici rapide de execuție. „APROCOR va lupta ca standardul asociației să fie însușit de ministerul de resort pentru a deveni standard național astfel încât, în anul 2007, odată cu intrarea în Uniunea Europeană, firmele românești să poată deveni parte-nere ale firmelor eu-ropene și nu să fie nevoite să-și închidă activitatea”, a spus dl Steiciuc. El a precizat că la întâlnire a fost prezent și primarul Sucevei, dl Ion Lungu, care a cerut o soluție de parteneriat în ve-derea realizării de construcții de locuințe sociale. În județul Suceava, 4 firme sunt asociate APROCOR și pot lucra în acest standard de calitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: