Monden

< La prima vedere... Kevin Federline spune că nu a fost, la vremea când a cunoscut-o, prea atras de Britney Spears. “Făceam parte din trupa ei de dansatori și călătoream deja de câteva luni prin American. Vă spun sincer, niciodată nu m-am gândit că relațiile noastre pot fi altfel decât strict profesionale. La vremea aceea, ea avea 18 ani, începuse să devină cunoscută, și eu aveam 22. Nu mă gândeam la ea astfel decât la o colegă de scenă. Nici nu visam că, peste câțiva ani, voi fi soțul ei...”.
 

Kevin Federline

< Prea multe. Într-un interviu acordat celor de la New York Post, Ozzy Osbourne a declarat că, în ultimii 25 de ani, familia sa a locuit în... 27 de case. Până și de ultima mutare, care se va în-tâmpla în curând, nu a auzit de-cât în ultimul moment, de la soția sa, Sharon. „Toată lumea mă întreabă despre casa din Beverly Hills, dacă o vindem, dacă ne mutăm în altă parte. Le-am spus s-o întrebe pe Sharon, eu niciodată n-am habar despre planurile ei! Nevastă-mea e cea care ia astfel de decizii. După mintea ei, ne-am mutat de 27 de ori în 25 de ani! Am și întrebat-o odată: «Iubito, nu pu-tem măcar să lăsăm să se usuce varul îna-inte de a ne muta într-o nouă casă?» Știți cum e; atunci când ai azi o petrecere, cândva altă petrecere – te distrezi. Dar dacă ai în fiecare zi câte o petrecere, deja devine obositor...”. < Felicitări. Courtney Cox și soțul său, David Arquette, au găsit o modalitate extrem de originală pentru a o felicita pe Jennifer Aniston, care a obținut titlul de cea mai valoroasă actri-ță la US’s ShoWest Award. Fos-ta parteneră din serialul Friends a cumpărat o pagină publicitară din ziarul Hollywood Reporter în care a așezat mesajul pentru Jennifer: ”Felicitări, Jennifer! Inima ta mare te face să fii o ac-triță incredibilă și o minunată prietenă. Te iubim. Courteney, David și Coco”. < Nemulțumire. Rachel Hun-ter n-a fost deloc fericită când a auzit că fostul ei soț, cântărețul Rod Stewart, se căsătorește. Supermodelul a fost căsătorit cu Stewart nouă ani și are împre-ună cu acesta, doi copii. Rachel a declarat că s-a simțit de-a dreptul jignită atunci când a aflat din ziare că Rod se însoară și are de gând să-i ceară o sumă mai mare din averea uriașă pe care, se pare, cântărețul o are, în jur de 35 de milioane de lire sterline. „Rachel a stat, în câte-va rânduri, în același hotel cu Rod. S-ar fi așteptat ca măcar să fie anunțată când fostul ei soț s-a logodit cu Penny Lan-caster. Se simte jignită și s-a de-cis să-i facă viața grea...”, a de-clarat un prieten al supermode-lului originar din Noua Zeelan-dă. < Viață de artist. Celine Dion recunoaște că, în auditoriul ei de la cazinoul din Las Vegas, se află de multe ori persoane care au consumat un pahar de alcool în plus sau care, pur și simplu, adorm pe scaunul confortabil al Cazinoului Caesar Palace Colosseum. Cântăreața, în vârstă de 36 de ani, mărturisește că, a-tunci când a acceptat contrac-tul, nu se aștepta la prea multe: „Ca artist, mi-am dat seama că nu voi cânta numai pentru fani. Oamenii vin la cazino după ce-și fac rezervări cu mult timp înainte. Petrec acolo patru zile, mănâncă prea mult, beau multe băuturi gratuite, pierd nopțile... Nu poți să te mai aștepți la prea multe de la unii, atunci când vin la concertul tău. Am suferit multe dezamăgiri de când cânt a-colo, dar asta-i viața unui ar-tist...”

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: