Pe scurt…

DANS MODERN SUCEVEAN, LA MOSCOVA Formația de dansuri moderne de la Palatul Copiilor și Elevilor Suceava, condusă de prof. Mihaela Schiotis, este invitată să participe la Concursul In-ternațional de Creație Artis-tică pentru Copii și Tineret de la Moscova, ce se va derula între 20 și 25 martie a.c. Cele 8 sucevence vor participa la secțiunea ‘coregrafie’, categoria de vârstă 15-18 ani. Organizatorul și finanțatorul acestui festival, care va avea loc la Sala Ceaikovschi din Moscova, este Organizația Internațională de Tineret ‘Masca.
 

LA SUCEAVA, MĂ-NĂSTIRILE SĂSEȘTI Muzeul de Istorie din cadrul Complexului Muzeal Bucovina Suceava, va găzdui expoziția de fotografii inti-tulată ‘Mănăstiri fortificate săsești din Transilvania’, al cărei vernisaj va avea loc joi, 17 martie, ora 12. Expoziția este realizată de Asociația Mioritics București, iar orga-nizarea ei la Suceava a fost posibilă grație Consiliului Județean, Complexului Mu-zeal Bucovina și IFA Stuttgart. CDI, LA ȘCOALA VAMA La Școala din Vama va fi înființat, în aprilie, un Centru de Documentare și Informare, iar pentru a putea deservi centrul ca documentarist, prof. Gabriela Nistor, de la școala menționată, se pregătește acum în Franța. Stagiul de formare are loc la Eybens, localitate cu care Vama este înfrățită de 15 ani, fiind finanțat în întregime de soții francezi Jean Paul și Marcelle Marin. Francezii vor contribui și la dotarea acestui CDI de la Vama.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI